top of page
Studenten volgen college

EMB bloedtest geeft inzicht!

Ben je op zoek naar een diepgaand inzicht in je gezondheid en welke stappen je kunt nemen om je optimaal te voelen? Heb je misschien al van alles geprobeerd maar je kunt niet ontdekken wat de oorzaak van je klachten is? Maak kennis met de EMB-bloedtest, een revolutionaire manier om je lichaam beter te begrijpen.

EMB bloedtest bij Sprankel praktijk in Veenendaal

De EMB bloedtest, ook wel bekend als de Energetisch Morfologische Bloedtest, is een uitgebreide test die naast regulier bloedonderzoek ook kijkt naar energetische verstoringen ofwel blokkades in je systeem. Deze test biedt een unieke kijk op de biochemie van je lichaam en een schat aan waardevolle informatie over je gezondheidstoestand.

Met slechts één vingerprik krijg je waardevolle informatie over je gezondheid.

Hoe werkt het? Met behulp van slechts een paar bloeddruppels uit je vingertop kunnen we een uitgebreid beeld krijgen van je immuunsysteem, spijsvertering, mineralenstatus, vitaminebalans en meer. Het bloedmonster wordt onderzocht op verschillende parameters, waaronder ontstekingsmarkers, darmgezondheid, voedselintoleranties en eventueel andere tekorten.

Wat maakt de EMB bloedtest zo uniek? In tegenstelling tot veel andere tests kijkt deze test ook naar de energetische aspecten van je bloed. Het geeft inzicht in de kwaliteit en vitaliteit van je cellen, waardoor je een holistisch beeld krijgt van je gezondheid. De resultaten van de EMB-bloedtest bieden waardevolle inzichten die je kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor je gezondheid. Door de oorzaak van elke disbalans te ontdekken, kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften.

Of je nu last hebt van vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, huidklachten of andere gezondheidsproblemen, de EMB-bloedtest kan een waardevol instrument zijn om de onderliggende oorzaken te ontdekken en actie te ondernemen.

Maak vandaag nog een afspraak en stap in de wereld van de EMB-bloedtest.

Blij als jij gaat sprankelen!

Werkwijze en investering

De EMB-bloedtest bestaat uit twee afspraken. Eén afspraak voor de intake en bloedafname en één afspraak voor het bespreken van de uitslag. 

logo EMB Bloedtest

Intake en bloedafname

We bespreken bij het eerste consult je klachten, vullen je het EMB aanvraagformulier in en verzorgen de bloedafname door middel van 1 vingerprik.

Uitslag

In het tweede consult bespreken we de uitslag. Je ontvangt een complete en uitgebreide analyse van de EMB bloedtest incl. persoonlijk leefstijl- en supplementenadvies.

Sprankel Praktijk voor vitaliteit

Investering

Investering in jezelf voor deze uitgebreide EMB test, analyse, advies & coaching:

€ 269,- incl. btw

bottom of page