top of page
Op de afbeelding zie je dat je een afspraak met praktijk Sprankel kunt maken voor een meting met de Vitality Anazlyer

Meten is weten!

Maak een einde aan het gevoel van machteloosheid en neem de regie over je gezondheid! Door middel van de healthcheck met de Vitality Analyzer kan ik jou inzicht geven in je gezondheid. Ik help jou met voedingsadvies, leefstijltips en het inzetten van supplementen, zodat jij je fitter, energieker en gelukkiger zult voelen.

Meet je lichaam met de
Vitality Analyzer van Allfit.

Met onze Allfit Vitality Analyzer meten we in enkele minuten de vitaliteit van het menselijk lichaam. Het maakt via een niet belastende meetmethode inzichtelijk op welke aandachtsgebieden er ondersteuning nodig is.

Via de handsensor worden er met behulp van zwakke elektromagnetische golven gezondheidsgegevens van verschillende lichaamssystemen binnen enkele minuten verzameld. Deze informatie wordt vergeleken met een database en van het meetresultaat wordt een rapport samengesteld. Onderdelen uit het rapport zijn bijvoorbeeld vitaminen- en mineralen(tekorten), de zuur/base-balans, hart- en bloedvaten, hormonen, skeletstelsel, lever en alvleesklier. De analyse geeft een holistisch beeld zonder dat er direct een extern onderzoek nodig is.

Graag geef ik je op basis van ons gesprek en de meting advies op het gebied van leefstijl, voeding en supplementen. Dit kan ingezet worden als therapie voor optimale energieke gezondheid en vitaliteit.

bottom of page