top of page
  • Foto van schrijverAnneke Diepeveen

Wat is een EMB Bloedtest?

Bijgewerkt op: 29 mrt.

In de zoektocht naar een gezonder leven is het begrijpen van je lichaam en het ontdekken van mogelijke disbalansen essentieel. Gelukkig is er een geavanceerde test die je mogelijk kan helpen: de EMB-bloedtest. In deze blog gaan we dieper in op wat de EMB-bloedtest is en hoe het je een holistisch inzicht kan geven in je gezondheid.

een vrouw die veel energie heeft


EMB bloedtest

De EMB bloedtest, oftewel de Energetisch Morfologische Bloedtest, is geen gewone bloedtest. Het onderzoekt niet alleen je bloedwaarden, maar kijkt ook naar de energetische aspecten van je bloed en de vitaliteit van je cellen. Met slechts een paar druppels bloed uit je vingertop, wordt een uitgebreide analyse uitgevoerd om een ​​holistisch beeld te krijgen van je gezondheidstoestand.


Ontdek de kracht van de EMB-bloedtest: jouw sleutel tot een gezonder leven!

Inzicht

De resultaten van de EMB-bloedtest onthullen veel meer dan alleen symptomen. Ze bieden inzicht in de oorzaak van eventuele disbalansen in je lichaam, zoals voedselintoleranties, ontstekingen, spijsverteringsproblemen en tekorten. Met deze informatie kun je een op maat gemaakt behandelplan creëren dat gericht is op het herstellen van de balans en het bevorderen van je algehele gezondheid.

Hoe werkt het?

Het proces van de EMB-bloedtest is eenvoudig, pijnloos en kan snel en gemakkelijk worden uitgevoerd. Met behulp van slechts een paar bloeddruppels uit je vingertop kunnen we een uitgebreid beeld krijgen. Het bloedmonster wordt in een laboratorium onderzocht op verschillende parameters, waaronder ontstekingsmarkers, darmgezondheid, immuunsysteem, spijsvertering, voedselintoleranties en eventuele tekorten aan vitaminen en mineralen.

Wat maakt de EMB bloedtest uniek?

In tegenstelling tot veel andere tests kijkt deze test ook naar de energetische aspecten van je bloed. Het geeft inzicht in de kwaliteit en vitaliteit van je cellen, waardoor je een holistisch beeld krijgt van je gezondheid. De resultaten van de EMB-bloedtest bieden waardevolle inzichten die je kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor je gezondheid. Door de oorzaak van elke disbalans te ontdekken, kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. 

Conclusie:

Of je nu last hebt van vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, huidklachten of andere gezondheidsproblemen, de EMB-bloedtest kan een waardevol instrument zijn om de onderliggende oorzaken te ontdekken en actie te ondernemen. Het stelt je in staat om proactief te zijn en de nodige stappen om je gezondheid te verbeteren en te optimaliseren.


Met de EMB-bloedtest zet je de eerste stap naar een gezonder leven. Laat jezelf stralen van binnenuit en geniet van het gevoel van een optimaal functionerend lichaam.

Maak vandaag nog een afspraak en stap in de wereld van de EMB-bloedtest.


Pratijk Sprankel kijkt graag met je mee welke stappen jij kunt zetten om meer energie te krijgen! Ik geef je graag persoonlijk advies over voeding en supplementen. Dit doe ik op basis van een meting waarbij we kunnen kijken wat de aandachtspunten zijn bij jouw persoonlijke gezondheid.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page